Historia Editorial Pre-Textos Catalogo Tienda Online Pre-Textos Novedades - Evento s- Agenda Agenda Pre-Textos en la redes social Canal Video de Pre-textos en Youtube Convocatorias Premios Nosotros los solitarios Enlaces seleccionados Distribuidores de Pre-Textos Contactar con Pre-Textos

Clarobscurs de la vida de Wisława Szymborska


Por Arantxa Bea, Trapezi.

Conten que a Wisława Szymborska no li agradava parlar de si mateixa i que se sentia incòmoda si es comentaven, davant seu, poemes que havia escrit: «Amb ella, si la conversa derivava cap a Els papers pòstums del Club Pickwick, ja podia considerar-se una conversa íntima», diu Teresa Walas. De fet, durant anys no volgué parlar amb Anna Bikont i Joanna Szczęsna, autores d’aquesta biografia, fins que, finalment, reconeixent el treballot que havien realitzat, accedí a conversar amb elles i «precisar» tot allò que calguera…

Leer la reseña completa aquí

Tags: ,

Escribe tu comentario

Spam protection by WP Captcha-Free