Historia Editorial Pre-Textos Catalogo Tienda Online Pre-Textos Novedades - Evento s- Agenda Agenda Pre-Textos en la redes social Canal Video de Pre-textos en Youtube Convocatorias Premios Nosotros los solitarios Enlaces seleccionados Distribuidores de Pre-Textos Contactar con Pre-Textos

L’exercici vital de Glück


Por Maria Salvador Lluch, Revista Lletres Valencianes núm. 40.

Segurament una de les poesies més interessants que podem gaudir actualment és la nord-americana, i entre aquests autors que paga la pena llegir tenim a Louise Glück, poeta molt premiada i una de les més conegudes al nostre país gràcies a les traduccions de Pre-Textos, que començà amb El iris salvaje, el 2006, un dels poemaris més celebrats, i que ha continuat la feina amb Ararat, el 2008, i Las siete Edades i Averno, el 2011…

Leer la reseña completa aquí

Tags: ,

Escribe tu comentario

Spam protection by WP Captcha-Free